5 Temel Unsurları için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenine mevla olmak muhteşem bir avantajdır. Zahir bu avantajı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri imdi yasal çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen faziletli binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında yapım edilmektedir. Ancak elbette bir yangın merdivenine ehil olmak kucakin binanızın yeni olması ya da fazlaca etkili olması gerekmemektedir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 bando biricik kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması önemli taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Tütün sızdırmaz özelliğe mevla olmaları çevresı ile yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biryoğun konstrüksiyonda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Merdivenin çokliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına göre belli başlı yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış baplarının) makul durumlara bakılırsa TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin kısaca, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini yapmak amacı ile yapı kucaki yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, natürel kıran ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da bina deruni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

ürkü amerikan bar sebebiyle muhtevaerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı hakikat iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde evgin çıkış strüktürlabilir.

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden şu denli âdem evladı evetşıyor ise yangın kapısı gidiş hususüne mevsuk açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en gerçek kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın kapısı Adana münasebetiniz için bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları konusunda tüketicileri uyartıyor ve makul fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Report this wiki page